15.11.2014

Mustaa, Ja valkoista.

Vääjäämättä aina välillä tulee se päivä, jolloin on vaan saatava jotain A Englandia kynsille. En jaksanut innostua kokeilemattomien lasissa nököttävistä tikuista vaan himoitsin jotain muuta.

2014-11-14_1

Jokin muu oli siis A Endlandin Bridal Veil. Aivan ihana musta hololakka. Hiekkalakaksi pääsi taas OPI Solitaire, mutta viime kerrasta viisastuneena lakkasin alle jotain valkoista. Tässä kohtaa kirjanpitoni pettää, mutta valkoinen lakka se oli. Ehdottomasti valkoinen. Keskisormessa on Bridal Veilin päällä jo edesmenneen Ninja Polishin He Went to Jarred. Onneksi tilasin sen silloin kun tilasin, sillä kovin pitkään sen jälkeen ei koko kauppa enää ollut olemassa.

Pientä galluppia tänne loppuun vielä. Tämä bloggaaminen on ollut hieman epäsäännöllistä viime aikoina muutenkin, joten olen ihan suosiolla jättänyt ostopostaukset tekemättä. Olen kyllä napsinut Instagramiin kuvia kotiutuneista mutta tänne en ole jaksanut postauksia vääntää. Eikä ne siellä instassakaan näytä kiinnostavan, viimeisimmällä taisi olla huikeat kolme tykkäystä.

Mutta tässä vasta tuli jossain blogissa vastaan se, että osa lukijoista oikeasti tykkää niistä ostopostauksista. Gallupin aihe on siis se, että onko ostopostaukset jei vai nei. Osallistua voi kommenttiboksissa tuossa alla :D Äkkiäkös sitä ne kuvat niistä ostoksista räpsisi, jos niitä joku oikeasti haluaisi lukeakin. Vaan eipä maksa vaivaa, jos ei ne ketään kiinnosta muutenkaan...

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Harmittaa, kun mulla on niin vähän tekstuureja itellä, ja kaikilla muilla on niitä tuhat ja sata päälle, niin kyllä tässä mustasukkaisuus alkaa nostaa päätään :D Nojaa, eiköhän niitäkin ala kertymään. Mutta mä ainakin jostain syystä tykkään ostospostauksista, etenkin jos niissä kerrotaan tarkemmin mistä joku juttu on ja mitä se maksoi, saa itelle ihan kivoja vinkkejä :) Kannattaa varmaan tehdä yksi, ja katsoa, millaista palautetta se saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta :) Sitä on viime aikoina tullut tosi vähän, niin kaikki otetaan ilolla vastaan. Pitänee varmaan koittaa sitä ostopostausta sitten, sillähän sen näkee että lukeeko niitä kukaan :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...