12.11.2014

Don't fix it if it ain't broken

Otetaanpa uunista ulos nämäkin räpellykset, ettei tartte sitten joskus joulun alla näitä ihmetellä. Nämä lakkaukset tahtoisin mieluiten unohtaa ja äkkiä, joten hautaan ne tänne. Kynsillähän nämä olivat tietenkin kuunvaihteessa.

2014-11-12_1

Jotenkin niistä ensimmäisistä Halloween-kynsistä jäi hyvä fiilis. Ja taisin myös ottaa hieman nokkiini, kun minulle kommentoitiin niistä että noihan melkein niin kuin puoli-halloweenit. Puoli, katin kontit.

Että vedin sitten överiksi. Ja kerralla kunnolla. Jos nämä ei jumaliste ole Halloweenit niin mikä sitten on. Mitenhän tämä China Glaze Riveting onkin tällä kertaa niin... liikaa. Periaatteessa tykkään siitä kovin, mutta tällä kertaa vaan ei. Siis ei. Nimettömässä Perfect Sand Laquer S70. Muissa kynsissä maastona Liquid Leather ja kuvituksena siirtokuvia.

4 kommenttia:

 1. Vautsi! Ei näissä ole mitään epäonnistunutta, vaan juuri upeat! Tosin tsekkasin myös varsinaiset Halloweenkyntesi, eikä niissäkään ole mitään vikaa, enkä kyllä ymmärrä että miten päin ne ovat "puolihalloweenit", pöh :D Älä ota selvästi aivan typerien ihmisten typeristä kommenteista itseesi, upeita kynsiä teet! Jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse kai sitä on aina näiden tekeleiden suurin kriitikko.

   Ja tervetuloa lukijaksi, uusia ei olekaan paljoa viime aikoina kertynyt.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...