16.11.2014

Osteluita

Koskapa edellisen postauksen galluppi oli aivan suunnaton suksee ja 100% vastaajista piti ostopostausta hyvänä ideana, päätin teille näin sunnuntain ratoksi moisen väsätä.

2014-11-16_5
Ensimmäisenä esittelyyn pääsevät viimeisimmät ostokseni. Kuvassa siis OPI Emotions ja My Boyfriend Scales Walls. Nämä kotiutuivat ihan uudesta suomalaisesta verkkokaupasta nimeltään Blusher. Siellä on avajaistarjouksia lakoista. Lisäksi uutiskirjeen tilaamalla saa 10% alennuskoodin. Ja mikä parasta, ei postareita!! Näille kahdelle jäi hintaa yhteensä vajaat pari kymppiä. eli monesta paikasta samalla rahalla saisi vain yhden. Lisäksi lakat tulivat todella nopeasti ja aivan ihanassa laatikossa :)

2014-11-16_3
Seuraavaksi sitten esittelyssä Bulgarian paketti. Uskaltauduin taas tekemään tilauksen Beautycosmeticsille. Esitellään ensin lakat, sitten hieman lisää juttua :) Tässä siis Golden Rosen Holiday-hiekkalakkoja. Lakat vasemmalta oikealle: 77, 57, 60 ja 51.

2014-11-16_6
Saman paketin antia ovat myös kuvan Arleyt, taas vasemmalta oikealle: 804, 666, 672 ja 670.

2014-11-16_2
Ja Perfectin hiekkalakkoja perään, vasemmalta alkaen: S81, S67, S78 ja S70.

2014-11-16_1
 Ja lisää hiekkaa, vasemmalta taas: S80, S72 ja S82.

2014-11-16_4
Näistä vielä Catrice on Bulgariasta, nimeltään Stardust. Essencen hiekkapäällyslakka on paikallisesta Halpa-Hallista, otin sen kuvaan mukaan ettei Catricella olisi niin yksinäistä :)

Tilaaminen tuolta Beautycosmeticsilta on aina elämys sinänsä. Jos et ole vielä paikasta tilannut ja alkoi kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti tutustua Sissin tutoriaaliin aiheesta. Paikka kun ei ihan ole niin kuin muut verkkokaupat vaan siellä on omat omituisuutensa. Hinnat ovat kuitenkin halpoja, mikään näistä lakoista ei maksanut muutamaa euroa enempää. Enkä oikein muutakaan paikkaa tiedä, mistä saisi halvalla hiekkalakkoja.

Vähän piti taas arpomalla ostaa, sillä paikan tuotekuvat ovat järjestään erittäin syvältä juurikin sieltä. Ostopäätöksiä ei pidä missään nimessä tehdä vain niitä kuvia katselemalla, sillä todellisuus on yleensä hyvin kaukana kaupan kuvista. Sitä todistaa taas vaan sekin, että onnistuin tilaamaan kaksi lähes dupea lakkaa eli Perfect S72 ja Golden Rose 77. Yritin kyllä googlettaa swatcheja, mutta niitäkin näistä vaan löytyy aika heikosti.

Toinen asia, mihin on syytä varautua, on että ei saa mitä tilaa. Monelle on käynyt niin, että vaikka lakan on voinut laittaa ostoskoriin ja tilauksen on voinut tehdä, lakkaa ei olekaan saatavilla. Onneksi usein tämän saa tietää jo ennen maksamista. No, eipä aina. Tällä kertaa kävi niin, että tilaus oli kuulemma ok ja paypal-lasku tuli jonka maksoin. Ja odottelin. Sitten odottelin lisää. Viikon päästä tuli viesti, että en saakaan kaikkia lakkoja, haluanko ottaa jotain muuta tilalle vai rahat takaisin. Otin rahat, sillä en halunnut muitakaan samanhintaista ottaa.

Ja vielä tämänkin jälkeen kannattaa tarkistaa mitä sait. Minulle on onnistunut nyt jo pariin kertaan tulemaan vääriä lakkoja. Laiskuuttani en ole jaksanut alkaa parista eurosta valittamaan, joten en yhtään tiedä mitä olisivat vastanneet.

Mutta jos kaipaat jännitystä elämään, suosittelen tilaamista täältä :D :D

2014-11-16_7


Loppuun vielä ote Yves Rocherin tilauksesta. Itselleni on jotenkin jäänyt merkistä vähän sellainen epämääräinen mielikuva, eikä mitenkään erityisen laadukas sellainen. Yvesiltä on kuitenkin tullut tilattua kosmetiikkaa todella kauan, sillä muistan ensimmäiset tilaukset jostain 80-luvulta. Silloinhan ei mitään nettejä ollut, mutta kotiin tuli niitä tarjouskirjeitä. Sieltä sitten liimailtiin niitä merkkejä sinne tilauslappuun ja saatiin halvalla.

Eikä se halvalla ostaminen minnekään ole muuttunut, edelleenkin paikasta tuntuu saavan jatkuvasti alennusta ja kaupanpäällisiä, eikä tuo postikuluttoman tilauksenkaan alaraja kovin tavoittamattomissa ole. Tämänkertaiseen tilaukseen kirvoitti se, että minkä tahansa tuotteen sai kaupan päälle kun sen lisäsi ensimmäisenä koriin.

Pari vuotta sitten tilasin tätä yllänäkyvää käsivoidetta harrastuksen alkupuolella, mitä suurimmalla todennäköisyydellä siksi, että halvalla sai. Mitään suurempia odotuksia tälle ei ollut. Olinkin lopulta lähinnä hämmentynyt, kun onnettoman kuivat ja repeilevät kynsinauhani paranivat. Olen aina kärsinyt onnettomista kynsinauhoista, mutta en uhrannut montakaan ajatusta asialle ennen tämän kynsiharrastuksen aloittamista.

Jokainen varmasti tietää sen, miten makrokuvat säälimättä paljastavat sen, jos kynsinauhat ovat kuivat ja repsottavat. Yleensä yritän hieman niitä käsitellä piiloon, mutta omilla photoshoppaustaidoillani ei ihmeisiin pystytä. Ja on se vaan paljon helpompaa kun ne kynsinauhat ovat ihan kunnossa. Ei käy niin kipeääkään.

Olin jo taas unohtanut tämän ihmeaineen ja se näkyi kyllä kunnossa. Tilasin heti kolme tuubia, ettei nyt aivan samantien loppuisi. En halua tulla toimeen ilman tätä, näin se vaan on. Monenlaista olen ehtinyt kokeilla näillekin, mutta ei mikään toimi yhtä hyvin kuin tämä! Jostain syystä voide tuntuu olevan lähes koko ajan tarjouksessa, kirjoitushetkellä hinta näkyy olevan 3,90 enkä muista tästä ikinä sen enempää maksaneeni.


No. Siinä oli ostopostaus. Miltäs se nyt sitten vaikutti? Otetaanko uusiksi taas joskus, kunhan jotain esiteltävää saapuu?6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että joku tykkää ostopostauksista :)

   Poista
 2. Oih, kivoja ostoksia, kyllä tässä kateus iskee! Itse olen ostellut niin pelottavan suurilla summilla lähikuukausien aikana niin kynsilakkoja kuin akryylikynsivermeitäkin, että olen luvannut itselleni (ja miehelle :D) pitäväni taukoa ainakin siihen saakka, että joulusta selvitään... Damn it :D Tuo Blusherkin houkuttaisi aivan liikaa, yhyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on onneksi ostelu pysynyt aika vähänä viime aikoina, mutta voi omatkin ostot siirtyä tämän jälkeen jonnekin hamaan tulevaistuuteen :) Vielä tosin käyn itseni kanssa keskustelua siitä, että saanko ostaa jotain jouluksi vai en. Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti sille, että en...

   Poista
 3. Golden Rosen 77 ja Perfectin S72 kiinnostaa :D
  Cosmen sivut on kyllä ärsyttävät ja läppärillä ne kuvat ei näy kokonaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on tosiaan lähes dupet keskenään, eli toisella noista pärjää varmasti :) Ja ne sivut ei siellä tosiaan ole mitenkään ihanat, käytettävyydessä olisi paljon parannettavaa...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...