25.2.2012

Sinne vaan, ei ne pure (vai pureeko sittenkin...)

Mää annan periksi. Siis ihan vaan itselleni. Tai voinhan sanoa, että postilaatikko on suorastaan tulvinut pyyntöjä nähdä onnettomia räpellyksiäni. Siispä yleisön pyynnöstä huolimatta tässä kuva kynsistäni.

2012-2-25_1

Mikä kuvassa sitten on vikana?
1) Kuva on epätarkka, sillä kamerani ei vaan pysty parempaan
2) Leimaukset on vinossa. Tosin olen omistanut Konadeja vasta vajaan viikon ja tämä oli toinen kerta ikinä kun yritin saada leimattua. Mutta kaiken selittelyn jälkeenkin ne on vaan vinossa.
3) Kynsinauhat näyttää kamalalta. Olen koittanut niitä rasvata ja hoitaa, mutta ne nyt vaan on aina olleet onnettomat.
4) Kynnet näyttää kamalan eri kokoisilta, peukku on valtava ja keskisormi suhteettoman leveä. Pitää varmaan alkaa kehitellä luovempia kuvakulmia. Eli oikeastaan tämäkin vain johtuu siitä, etten osaa kuvata.

Eikä siinä varmaan vielä edes ollut kaikki mikä on pielessä. Pohjalla tässä on Beetlejuice Emerald Black, liukuvärjäystä on yritetty tehdä nail art - lakalla jossa oli kivoja sinisiä hileitä ja leimaamiseen on käytetty Konadin valkoista lakkaa.

Eli tuloksena oli taas kynnet, jotka kauempaa katsottuna on ihan kivat. Ainakin erottuvat ihan tavallisista kynsistä. Mutta tarkkaan ei parane katsoa, ei ainakaan kameralla otetusta kuvasta. Miksiköhän kuvasta aina huomaa niiin helposti juuri ne kaikki virheet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...