28.2.2012

On se ihan kivan näköinen kauempaa!

Miksi mulla on näin epämuodostuneet kynnet? No, ei auta valittaa sellaisesta mitä ei voi muuttaa. Mutta koskapa edellinen kynsikuva sai niin ylitsepursuavan innostuneen vastaanoton (jopa 0 kommenttia!) jatkamme samalla linjalla. Tässä siis ihasteltavaksi seuraava onneton yritelmä. Yllättäen taas on tullut liukuvärjättyä. Tässä ensimmäisessä kuvassa on kynnet ennen sen kummempia koristeluja.

2012-2-28_1

Kivasti paistoi eilen aurinko ja kuvahan näyttää lähes hyvälle! Ainakin jos ei zuumaa liikaa. Yleensä aina sitten tässä vaiheessa kaikki leviää käsiin. Kun eihän toi nyt riitä, pitää siinä edes jotain muutakin olla. Kaivoin siis Konadit taas esiin ja päätin urheasti yrittää taas leimaamista. Meni sitten vinoon tai solmuun. Ja menihän se, mutta ainakin omaan silmääni vähemmän häiritsevästi kuin viimeksi.

2012-2-28_2

Ja tänäänhän ei auringosta enää ole tietoakaan, lunta tulee taivaan täydeltä. No, ainakin kynsillä on lakkaa ja ei se niin pahalle näytä kauempaa. En siis suosittele kuvien lähempää tarkastelua tälläkään kertaa.

Mutta jatkamme harjoittelua. On nämä nyt kuitenkin paremman näköiset kuin ihan ensimmäiset yritykset. Jos kerran edes jotain kehitystä on ollut havaittavissa niin voisi olettaa sitä tulevan jatkossakin.

2 kommenttia:

 1. Täsäpä sulle sitte ensimmäinen kommentti. :P
  Ei kuule mun tän hetkiset yritelmät oo sen kummempia, vinoon ja suttuun meni mullaki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä etten ole ainoa jolla ei vaan onnistu :) Seuraavalla kerralla vois koittaa leimata semmosia kuvioita ettei haittaa miten vinossa ne on :P Koitan muistuttaa itseäni siitä, miten tuore tämä harrastus vielä on, mutta kun pitäisi saada kaikkimullehetinyt!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...