15.2.2012

Lukeminen on yliarvostettu taito

Olen meinannut melkein jo lopettaa tämän orastavan harrastukseni (kynsien koristelun) ihan vaan siitä syystä, että en vaan saa siistiä jälkeä aikaiseksi. Saatan olla itse ihan suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen, mutta kameran linssin läpi huomaan vain kaikki virheet.

Mutta tänään oli hyvä päivä. Kokeilin ensimmäistä Color Club-lakkaani, ja täytyy sanoa että olen varmaankin rakastunut. Saako kynsilakan kanssa mennä naimisiin? Jopa minä, joka yleensä sotken lakkauksen tyystin kynsinauhojen läheltä, sain aikaiseksi lähes siedettävää jälkeä. Oi voi, kukkaron päälle tämäkin käy.

Toinen ilonaihe oli se, että olen oppinut lukemaan! Alkuinnostuksessa tuli lähikaupasta hamstrattua lakkaa lähinnä vaan jännän värin (ja halvan hinnan) perusteella. Siinä rytäkässä ostoskoriini päätyi kullanvärinen lakka. Kauheasti innostuneena yritin sitten sillä lakata kynsiäni nätisti, mutta sain aikaiseksi vain suttuista mössöä. Olin jo valmis nakkaamaan lakkapullolla vesilintua, mutta päätin vielä kokeilla joskus onnistuisinko.

Tein sitten itselleni excel- taulukon johon listasin tällä hetkellä omistamani lakat. Pullojahan piti siinä vaiheessa tietenkin pyöritellä jotta jokaiselle lakalle saatiin nimi – tai edes jokin tunnistenumero. Tämän kultaisen lakan kohdalla silmiini osui yksi sana pullon kyljessä: crackle. Yritä siinä sitten saada siistiä ja tasaista lakkausta aikaiseksi...

Nyt kynsillä on sitten kauniin punaoranssi lakka, joka kurkistelee kultaisen cracklen rakosista. Mutta ei se kuva vieläkään itselleni kelpaa, kun kynsinauhani ovat suuttuneet minulle kohtelustaan. Ilmeisesti kynsilakanpoistoaine ei ole kynsinauhanhoitoaine. Hmph, olisi senkin voinut siinä pullon kyljessä ilmoittaa. Tosin enhän sitä olisi lukenut, kun opin tänään vasta lukemaan.

Mutta kuvia ei siis tule vieläkään. Näköjään itsekritiikki on kova, saa nähdä onnistunko todellakaan ikinä saamaan niin hyvä kuvaa että se itselleni kelpaisi… Tosin eihän tätä blogia kukaan lue, joten ei niitä kukaan näkisi kuitenkaan. Eli siinä mielessä sillä ei ole mitään väliä.

2 kommenttia:

  1. Tuo oli kyllä päivän paras juttu! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Sitä tietysti äkkiä olettais että yliopistotutkinnon suorittaneella tuo sisälukutaito olisi hallussa. No, luulo ei ole tiedon väärti!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...