9.2.2012

Ebay-koukussa

Samalla kun innostuin tästä kynsienlaitosta, innostuin myös Ebay-shoppailusta. Sieltä kun saa näin työttömänkin budjetille paremmin sopivia tarvikkeita tähän uuteen harrastukseen.

Mutta kun en sitten taas osaa pysyä kohtuudessa. Pää menee ihan pyörälle siitä, mitä kaikkea sieltä saakaan. Ja niin halvalla! Ja sitten löytyy toinen vieläkin halvemmalla! Pitäähän ne silloin ostaa molemmat, eikös vaan?

Välineistöni onkin kasvanut kovin huimaavaa vauhtia. Valitettavasti vain taidot eivät ole kasvaneet samaa tahtia. Tästä syystä täällä ei edelleenkään ole ainuttakaan kynsikuvaa eikä ihan hetkeen tulekaan. Jos koskaan. Tällä hetkellä alkaa epätoivo vallata alaa ja päässä on pieni ääni joka sanoo että ei sinusta koskaan tulekaan niin hyvää että kehtaisit alkaa kuvia postailemaan.

Vaan minunhan piti kirjoittaa niistä ostoksista. Olenhan ennenkin netistä ostanut, sillä monia muitakin hyödykkeitä saa sieltä huomattavasti halvemmalla kuin lähikaupasta. Eikä minulla ole suurempaa kammoa ostaa ulkomailta, samahan se mistä se tavara tulee. Monesti edes toimitusaika ei ole sen kummempi kuin suomalaisesta verkkokaupasta tilattaessa – itse asiassa usein jopa lyhyempi.

Tosin kantapään kautta tuli opittua se, että liian kallista ei passaa EU:n ulkopuolelta tilata. Kerran on yksi paketti jäänyt tulliin. Se oli kyllä aika ikimuistoinen kokemus hakea se sieltä, sillä ensinnäkin piti matkata toista sataa kilometriä junalla päästäkseen sinne. Ja eihän se tulli sitten voinut mitenkään sijaita kovinkaan keskustassa eikä sinne päässyt edes bussilla kuin reilun kilometrin päähän. Siinä sitten talsittiin paahtavassa helteessä hiertävillä kengillä hakemaan pakettia. Joka sitten kuitenkin oli tarpeeksi halpa ettei siitä mitään tarvinnut maksaa. Eli tavallaan täysin turha reissu.

Ja taas päästiin asiasta kukkapurkkiin. Se, mitä tässä yritin koko ajan sanoa on, että kaikkea alkaa olla nyt jo kohta liian kanssa. Paitsi ihan niitä lakkoja, joita yleensä kuitenkin käytetään kynsiä laittaessa. Tosin niitäkin tuli jo USA:sta yksi paketti, mutta eihän kahdeksan lakkaa mihinkään riitä. Lakat vain ovat sen verran kalliita, ettei niitä ole heti varaa hankkia tolkuttomia määriä.

Ostovimma pitäisi siis saada kuriin. Toistaiseksi se ei ole osoittanut laantumisen merkkejä, vaikka kokeilin jo jäähdyttää lompakonkin jääkaapissa ennen otsan hieromista. Seuraavaksi pitää varmaan kokeilla pakastamista. Tai pitämistä jonkin aikaa ulkona, näillä keleillä se ajaa saman asian.

2 kommenttia:

 1. Täällä toinen Ebayihin koukkuun jäänyt! Minkäs sille voi kun on vaan niin halpaa! Tän talouden toinen osapuoli aina pyörittelee päätään, kun tulee postilaatikolta: "sulle tuli TAAS paketti"

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olen poistanut taloudestani osapuolet, jotka voisivat kovasti arvostella :P Jäljellä olevalla alaikäisellä poika-merkkisellä lapsella ei ole valtaa valittaa. Tosin pientä ihmettelyä on jo tullut, kun niitä paketteja tosiaan on tullut tässä muutaman viikon ajan melkein joka päivä, parhaina päivinä varmaan kolmea kerralla :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...