19.1.2017

Viimeiset luukut

Viimeiseen joulukalenteripostaukseen jäi sitten vaan neljä tuotetta, koska molemmat kalenterit päättyivät 24. päivään joulukuuta:

2016-12-32_1
2016-12-32_2

Oi Essence, taas oli kalenterissasi ihan kivoja juttuja. Varsinkin tuo luomiväripaletti on kovin ihq - tainosiis jos sattuisin oikeasti käyttämään luomiväriä muulloinkin kuin kahdesti vuodessa. Pitäs varmaan tsempata tuonkin suhteen, olen ihan oikeesti uskomattoman laiska meikkaaja. Mutta kun ei aamuisin vaan ole yhtään liikaa aikaa, uni on sen verran tärkeämpää kuin laitettu naama.

Mutta sinne joulukalenteriin takaisin. Vähän nuo tarrat epäilyttää, mutta voisihan ne strassien korvikkeena mennä. Toisaalta en kykene muistamaan, että milloin olisin viimeksi strasseja käyttänyt. Jotenkin tuntuu että sekin trendi oli ja meni. Lakka on aina kivaa ja huulituotteitakin menee.

Jotenkin onnistuin säilyttämään uskoni tuohon Techicin kalenteriin loppuun asti ja odotin, että edes siellä viimeisessä luukussa olisi jotain oikeasti kivaa. Mutta tässä siis neljän viimeisen luukun anti: kynsiviila, sivellin, huulikynä ja lakka. Kaikki kokoa supermini. 

Mitä näistä jäi nyt sitten kokonaisuutena mieleen? No, Essencen kalenterin voisin ostaa ensi vuodeksikin. Ei siellä lopen ollut kuin ihan pari totaalisen wtf-tuotetta (pakettikortit??????). Jotenkin toi luomiväripaletti vaan oli se kirsikka kakun päälle. 

Mutta tuohon Techniciin en koske enää pitkällä tikullakaan. Sieltä ei tullut oikeasti yhtään mitään käyttökelpoista. Täyttä kuraa kaikki. Ei yhtään täysikokoista tuotetta. Laatu aivan selvästi jopa ebay-krääsää huonompi. Tästä on todella vaikea keksiä edes yhtä positiivista asiaa sanottavaksi, sillä niitä ei kerta kaikkiaan vaan ole. Olisi pitänyt sekin reilu kymppi pistää jonnekin muualle, sillä tämä oli aivan suunnaton pettymys.

4 kommenttia:

 1. Siis tuo Technicin kalenterin loppuhuipennus...no ehkä lapsille leikkeihin! Essencen kalenteri sentään ihan ok :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä oikeasti kaksi todella erilaista kalenteria, onneksi edes toinen oli oikeasti kiva :)

   Poista
 2. Essence olis kyllä ollut kiva jos ei suurinta osaa jo löytyisi noista mitkä on käyttökelpoisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuli tuossa jotain itsellekin semmoista mitä oli jo, mutta aina on hyvä olla varakappaleita :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...