3.1.2017

Ensimmäiset viisi luukkua

Nämä nyt tulevat jokseenkin jälkijunassa, sillä moni postaili joulukalentereidensa sisällöstä jo joulukuun edetessä. No, Instagramiin sentään sain nämä ajallaan, mutta aloitetaanpa siis vuosi täällä näillä joulukalenteripostauksilla.

Minnullahan oli kaksi kalenteria, toinen Essenceltä jonka ehdottomasti olin halunnut ostaa sekä Technicin kalenteri, joka tarttui kauppareissulla Prismasta mukaan ollessaan 50% alennuksessa. Hintaa Essencen kalenterilla oli n. 30 € ja Technicin lähtöhinta oli n. 25€ (josta näppärästi näemme että puolet on n. 12,50 €)

2016-12-28_2
2016-12-28_1

Tässäpä siis ensimmäiset viisi luukkua. Essenceltä tuli viisi kappaletta ihan täysikokoisia meikkituotteita, joille varmasti kaikille jotain käyttöä löytyy. Näistä ei yhdenkään kohdalla tullut sellaista wtf-fiilistä.

Mutta Technicin kalenteri näytti kyntensä heti alkumetreillä... No joo, viisi meikkituotetta on tässäkin. Kaikkien koko on vaan supermini, lakat taisivat olla jotain 3 ml. No, ainakin sain nämä kaksi kuvassa näkyvää lakkaa suosiolla sopimaan yhteen Essencen normipulloon, sehän on vissiin 8 ml. Eli askarteluun meni, ainoa jota näistä saatan kokeilla käyttää on tuo ripsari.

4 kommenttia:

 1. Essencen kalenterin alku oli lupaava..loppu oli jotain aivan muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä täytyy sanoa että oli odotukset korkealla näiden luukkujen jälkeen :D

   Poista
 2. Toi Essencen mattapuuteri on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hyvä, itelläni alkaa pohja jo edellisestä paistaa joten oli ihan tervetullut :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...