11.1.2017

Ja taas joulukalenteria

Kolmas viiden tuotteen satsi kummastakin kalenterista olisi siis vuorossa. Ja tällehän ne näytti:

2016-12-30_1
2016-12-30_2

Essencen kalenteri petrasi edellisestä ihan kivasti, vaikka kynsitarroja en käytäkään. Kumpiakaan näistä, tippitarrat olivat periaatteessa ihan jees, mutta milloinka olette viimes täällä nähneet ranskiksen? No sepä se, siitä on aikaa, joten entisiäkin on runsaasti vielä jäljellä :) Mutta maskara tulee ainakin käyttöön ja noille söpöille luomiväriaplikaattoreillekin ajattelin käyttöä keksiä!

Mutta voi Technic minkä taas teit. Tässä kyllä nyt aika vahvasti näkyy se, että miksi tuo toinen kalenteri oli niin suuri pettymys. No joo, on tossa tommonen huulipuna. Kaikki loput ovat ihan turhakkeita, siis herranjumala yksi varpaanharotin. Yksi. Mitä halavattua mun pitäisi tehdä yhdellä harottimella?? Sitten on pari laadultaan surkeaa sivellintä ja peili. Sanat oikeastaan loppuu näitä kuvillessa, mutta voitte arvata ettei ollut mitenkään joulufiilis näitä luukkuja availlessa.

6 kommenttia:

 1. Tuo Technicin kalenteri on kyllä tosi puli. Essencestä on tullut pari, mitkä itseä kiinnostaisi mutta ne voi ostaakin. En oikein tarvitse kaikkea ylimääräistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaankaan voi ymmärtää miten tuo Technicin kalenteri on muka melkein saman hintainen alkujaan kuin tuo Essence. Tosiaan Essencestä saa kivoja juttuja, tiedä miten paljon itsekään näitä oikeasti tarvitsen :D

   Poista
 2. Sun pitää ostaa Technicin joulukalenteri myös ens jouluksi ja toivoa, että sieltä tulee toinen varpaanharotin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jos ne sillä koittaa saada itselleen vakioasiakkaita, eihän sitä tiedä. Taidan siitä huolimatta jättää väliin :D

   Poista
 3. Jooh, eipä tarvitse koskea tikullakaan noihin Technicin kalentereihin jatkossakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tod, oli ensimmäinen ja viimeinen mullakin, oli sitten miten hyvässä alessa tahansa...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...