29.12.2016

Villapaitaa

Jes, sain kuin sainkin tehtyä edes ne yhdet joulukynnet! Nämä olivat oikeasti jouluna kynsillä, mutta tässä nyt vaan kesti saada nämä tänne :)
2016-12-27_1

Jos ei opikeasti ole aikaa kuin yksille joulukynsille, valinta on tietenkin ilmiselvästi Ruby Pumps. Löytyisi sitä muitakin punaisia, mutta tämä nyt vaan kuuluu jouluun. Nimettömässä vaihteen vuoksi essenceä, lakka nimeltään frozen kiss. Sekin siis sopii jouluun aivan täydellisesti :)

Koristeeksi piti aivan yhtä itsestäänselvästi sitten saada villapaitakuvioita. Villapaitoja piti tehdä jo silloin, kun ei näihin mitään omia laattoja edes ollut. Muistan väsänneeni ensimmäiset yhdistelemällä leimoja monesta laatasta ja kyllähän nekin villapaidasta menivät. Onneksi nykyään on laattoja ihan tätä varten, omani on MoYou Festive 31, jossa ei muuta olekaan kuin villapaitakuvioita. Vähän oli haasteita saada kuvioita nousemaan ja onhan ne reikäisiäkin, mutta hei ne on villapaidat! Eihän muulla nyt ole väliäkään, eihän?

Kyllä näillä kynsillä joulun vietti. Ihan helposti. Muuten oli kyllä joulumieli täysin kadoksissa, mutta olipahan kynnet kunnossa pitkästä aikaa!

2 kommenttia:

  1. On nämä vaan nätit <3 villapaita ja RP ei mene pieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja tosiaan aika vaikeaa on näillä aineksilla ihan metsään mennäkään :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...