16.12.2016

Pahis

Tulipa tosiaan hommattua muutama Picture Polishin lakka kaverilta kun halavalla sai. Miten niin sisäinen Sulo Vilen on ollut taas voimissaan :)

2016-11-25_1

Ensimmäisenä näistä ihan kynsille asti pääsi Badass, jonka kaiken järjen mukaan pitäisi olla todella ihq. Mutta saatuani tämän kynsille asti jouduin toteamaan että ei se vaan ole. Jokin tässä lakassa ei nyt vaan kynsillä ollessaan näytä hyvälle ja ymmärrän täysin, miksi kaveri tämän kiertoon pisti.

Siinä vähän sitten oli koristeluideat hukassa, mutta päädyin sitten iskemään kynsille tuollaiset vetskaridecalit. Pitkään ovat nekin laatikossa lojuneet ja sopivat mielestäni lakan nimeen oikein hyvin. Mutta ei tuo lopputulos nyt sitten kuitenkaan ole niin kiva kuin voisi olla, mikä kyllä vähän pisti harmittamaan.

6 kommenttia:

 1. Eikös vaan ollutkin jännä, sama kävin mulle sen yhden opin ds:n kanssa, jonka sulta ostin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan niin jännää tosiaan, muistan kyllä sen opin :) Luulin tosissaan että se olis kiva mutta kun ei se sitten ollu. Tästäkin oli odotukset korkealla mutta kun ei.

   Poista
 2. Mun mielestä Badass on juurikin todella ihq. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, makuasioitahan nää on :) Jotenkin tosiaan vaan omaan makuun tässä on vähän liikaa.... jotain :P

   Poista
 3. Ai, no mikä ihme tässä lakassa teitä sitten tökkii? Mulla kun tätä ei ole, lakkaus on kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenkin hirveän vaikeaa selittää, että miksi se lakka tökkii :) Paras selitys on lähinnä se, että siinä haittaa tuo kimalteen monivärisyys. Että sen pitäisi olla enemmän vaan hopeista tai jotain, mutta kaikki sateenkaaren värit on vaan liikaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...