12.12.2016

Feikkimarmorointia

Viimeinen testilaatta uunista ulos! Tällä kertaa pääsi testiin Born Pretty Storen laatta, jossa on kuvioita feikkeihin vesimarmorointeihin, sillä en edelleenkään jaksa koskaan tehdä oikeita :D

L005

Laatta toimi muistaakseni aivan hyvin, toisin kun vastaava Bundle Monsterin laatta. Kuviot nousivat ihan tasaisesti, ei ollut mitään hassua vaihtelua. Vähän nuo leimat toki reikäisiä ovat, mutta omasta mielestäni se vaan antaa lakkaukselle omaa luonnetta :) Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: 春の歌 12*6cm Rectangle Nail Art Stamp Template Watermarble Design Image Plate Harunouta L005.

2016-12-10_1

2016-12-10_2

2016-12-10_3

Pohjana on tietenkin Ginan valkoinen ja pikkurillissä kuorrutteena Essence Frozen Kiss. Leimauslakkoina on erinäisiä A Englandin punaisia eli Rose Bower, Briar Rose ja Let Me In. Hieman sain näköjään tuota nimettömän leimaakin leviämään, mutta ei se kauempaa niin haitannut.

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat leimat! Itsekin mietiskelin tätä laattaa mutta jätin vielä mietintämyssyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tämä oma versio oli ihan toimiva, joten siinä mielessä uskaltaa tilata :)

   Poista
 2. Mulla on se BM:n vastaava laatta, tosin en kyllä muista käyttäneeni sitä kertaakaan :O Tosi kiva lakkaus, ehkä mun kumminkin pitäisi kaivaa se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tosiaan se oma BM:n laattani ei toimi kunnolla... Mutta periaatteessahan se on melko samanlainen kuin tämä :) Siitä vaan rohkeasti käyttämään :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...