15.9.2015

Laatikon aarteet

Tuli jokin aika sitten tehtyä lista omista top 10 lakoistani (yhtenä päivänä). Nuo lakat jäivät sitten pyörimään Helmerin päälle ja saldo olil siellä nollassa... no arvaahan sen miten siinä kävi :D

2015-9-13_1
2015-9-13_2

En tainnut mainita, että lista ei todellakaan ollut ihanuusjärjestyksessä, koska se olisi ollut ihan mahdotonta. Jotain asiasta sanoo toki se, että kynsille pääsi ensimmäisenä lakka joka esiintyi numerolla 10 eli BFF & Digital Dawn. Käsi ylös, joka heti huomasi näissä kynsissä käytetyn kahta eri pohjalakkaa? Niin arvelinkin.

Etusormessa ja pikkurillissä on Digital Dawn, keskisormessa ja nimettömässä BFF. Luonnossa ero oli selvempi, mutta näin kuvissa se ei todellakaan välity. Siitä huolimatta, ihania molemmat. Se on ihan oma menetyksenne, jos ette näiden lakkojen viehtäystä tajua. Minä viihdyn molemmissa todella hyvin ja ihan turha on tulla kysymään myisinkö.

Leimauksessa halusin kokeilla uudelleen laattaa BP-L020 että oliko se oikeasti niin huono vai oliko vaan huono leimauspäivä. Sain jokseenkin kohtuudella nousemaan tuon leiman, leimauslakkana tällä kertaa Awaken. Mutta kannattaako pitää laatta, josta leimat ehkä nousee tai ehkä ei? No pyörikööt vielä hetken tuossa jotta voin miettiä :)

4 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniit! ♥ Ja ei tällaisista herkkulakoista kannatakaan luopua, missään nimessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Makuja vaan on moneen lähtöön, ei nämä namuset tunnu kaikille kelpaavan!

   Poista
 2. Ihanat sävyt ja leimat! Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan tämä väri vaan niin nätti ainakin omaan silmään!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...