6.9.2015

Erään satunnaisen päivän lista

Näitähän on blogeissa pyörinyt Belegwenin innoittamana. Päätin sitten yhtenä kauniina päivänä kuvat ne kymmenen lakkaa, jotka juuri sinä päivänä sattuivat nimeäni laatikoista huutelemaan.

1

1. A England Briarwood. Aloitetaan sitten heti sellaisella lakalla, joka ei varmaan monen muun listalle pääsekään. Mutta minusta tämä vaan on ihana, en muista vastaan tulleen kovinkaan montaa ruskeaa holoa. Ja A England. Tarvitseeko enempää sanoa :D

2

2. A England Virgin Queen. No, minä nyt vaan tykkään tällaisista erikoisemmista väreistä. Tosin tätä en vieläkään osaa luokitella, tälle ei vaan ole väriä. Siksi se varmaan listalle pääsikin.

3

3.  A England Dancing With Nureyev. Täytyy myöntää, että kun kuulin tästä lakasta ensimmäisen kerran se ei päätynyt himotuslistalle. Siis hei kamoon, sininen hololakka. Kuka semmoisenkin haluaisi? No, mitä ilmeisimmin minä sitten kuitenkin. Sillä onhan se vaan ihana!

4

4. A England Crown of Thistles. Tämä sentään on vähän enemmän mainstream-väri :) Mutta aivan ihana. Ja mainitsinko jo riittävän monesti, että A Englandin holot on ihan huippuja? Enkö? No hei tiesittekö, että A England tekee aivan uskomattoman hyviä hololakkoja! Yhteenkään en ole vielä pettynyt, enkä usko että petynkään.

5

5. Cirque Cerillos. Tässä vaiheessa oli pakko jo suunnata käsi muualle kuin A Englandeihin, sillä olisin aivan helposti saanut täytettyä koko listan niillä. Cirque on hieman uudempi tuttavuus minulle, mutta tähän lakkaan onnistuin kehittämään viime aikojen pahimman pakkomielteen. Onneksi se oli livenä aivan yhtä upea!

6

6. Cirque Never Nude. Tämä lakka matkusti luokseni vähän puolivahingossa, kun MeiMeillä oli ale ja kaikki kivat oli jo menneet mutta ei sitä ny yhtä lakkaa voi tilata kun halvalla saa. Tämä päätyi ostoskoriin siksi, että muistin joskus jossain kuulleeni siitä. No, se arpapeli ei mennyt pieleen, kun tämä tänne listallekin päätyi.

7
7. OPI DS Extravagance. Jotenkin kaikki Opini ovat hyvin tylsiä. Siis tätä lukuunottamatta. Onhan ne nudecremet ihan kivoja ja silleen, mutta ei ne silti tartu käteen kun valitaan upeimpia lakkoja. Extravagancessa vaan on jotain maagista. Jos jostain löytyisi muita lakkoja samalla... no, miksi tuota hilettä nyt tässä pitäisi nimittääkään, ostaisin heti.

8

8. China Glaze Flip Flop Fantasy. Tämä on toki tässä seurassa vähän outo lintu, sillä se ei sisällä minkäänlaista kimalletta. Tosin ei se sitä mihinkään tarvitsekaan, sillä se nyt vaan on ehdoton. Voipa olla, että tässä on käytetyin lakkani.

9

9. China Glaze I'm Not Lion. Eli epäjellonahan se siinä. Tämäkin nyt vaan on niin kiva. En oikein osaa perustella että miksi tämä tässä on, mutta kyllä se joukkoon kuuluu. Ehdottomasti.

10

10. China Glaze BFF & Digital Dawn. Aina pitää olla sen verran erilainen nuori, että vähän rikkoo sääntöjä. Tarkkaavaiset lukijat voivat tässä nyt laskea, että siinähän on 11 lakkaa 10 sijaan. Ihansama. Tämä parivaljakko ansaitsee paikkansa täällä. Joo ei taaskaan ole se halutuin väri, mutta itse nyt vaan satun tykkäämään suuresti.

Siinäpä ne, eräältä päivää. Tänään saisin jo aikaiseksi ihan toisennäköisen listan. Vähän epäilen, että näistä kovin monikaan ei kenenkään muun listalle tietään löytäisi, mutta kyllä tunnistan nämä aivan omiksi suosikeikseni!

6 kommenttia:

 1. Aika hyvin noista lakoista osan ainakin arvasi. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ihmettele että arvasit :) Varsinkin kun just monella näistä on tullut viime aikoina lakkailtua :D :D

   Poista
 2. Oooh mitä ihanuuksia! Yhtään näistä en kyllä omista, mutta upeitahan ne ainakin kuvissa on. Kaksi viimeistä CG:tä alkoi himottamaan kunnolla, tuo värihän on mitä ihanin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehkä tosiaan pidä kovinkaan hempeistä väreistä, mutta kiva etten tässä nyt aivan yksin ole :) Harmi vaan, että noita Tronica- ja OMG-lakkoja heikommin mistään enää saa. Kannattaa pitää kirppispalstoilla silmät auki, sillä näitä saatetaan kierrättää. En kyllä ymmärrä miksi, mutta aika monen makuun ne eivät vaan ole...

   Poista
 3. Aika holopainotteista totta tosiaan, mutta kauniitahan ne on. ;) Cerillos voisi hyvinkin päästä muyös mun listalle!
  Hyvä muistutus myös että itsellänikin löytyy pari kaunista A-Englandin lakkaa, joihin ei ole tullut tartuttua, vaikka ne on kyllä aina olleet ilo käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedostan kyllä olevani täysin holoriippuvainen :) Tosiaan taisi tuo FlipFlop olla ainoa joka ei jonkinasteista kimalletta sisältänyt. Pari muuta ei ehkä täysin holosta mennyt, mutta suurin osa kyllä :D

   Ja aina on hyvä idea lakata A Englandeilla!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...