17.6.2014

Vanhaa ja uutta

Kuten todettua, tuli hankittua lisää noita Hologlameja ennen kuin on liian myöhäistä ja hinnat pilvissä. Ihan varmaan tällekin kokoelmalle niin käy, katsotaan vaan.

2014-6-11_3

Pullossa uusi hankintani Not In This Galaxy ehkä hieman muistutti itselläni olevaa BFF-versiota, joten asiaahan oli tietenkin kokeiltava kynsillä asti. Ja eihän ne dupea ole nähneetkään, ei lähellekään. Tosin tietääkseni tästä BFF-lakasta on liikkeellä useampia versioita, itselläni on tämä ruosteenvärinen.

2014-6-11_2

2014-6-11_1


Ja vaikka sen kyllä kuvistakin helposti näkee, etusormessa ja pikkurillissä on BFF ja keskisormessa ja nimettömässä tämä Not In This Galaxy. Holoefekti näissä on yllättävänkin samanlainen, sillä monihan on näitä Hologlameja moittinut juurikin holoefektin puutteesta. Ja kukaan tuskin on sitä mieltä, että tätä efektiä OMG-kokoelmasta olisi puuttunut.

Eli molemmat saavat ehdottomasti jäädä :) Vähän tietysti alkaa tuntua, että holoja on kokoelmassani paljon. Ihan sama, kun kaikki ovat niin nättejä. Ja ne pari jotka eivät ole, ovat sitten niin harvinaisia etten osaa niistä erotakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...