5.6.2014

Laatikkojen kätköistä

Ja samalla linjalla jatketaan edelleen. Inspiraatio luuraa jossain kiven alla tai missä lie. Mutta kun aivan ilman mitäänkään ei enää osaa vaan olla. Yritin siis jatkaa projektia, jossa käydään läpi liian helposti uusien lakkojen listalta päässeitä yksilöitä.

2014-5-27_1

Mutta kun siihen yleensä aina on syynsä, miksi jotain lakasta ei vaan ole niitä pelkkiä swatch-kuvia. Niinkuin tässäkin tapauksessa. Kuvassa siis China Glaze Adore. Joka on sininen eikä sovi ihonväriini oikeastaan lainkaan. Ja metallilakka, johon jää ne siveltimenvedot aina näkyviin. Miksi lakka siis laatikossani luuraa? No tietenkin siksi, että se leimaa loistavasti kuten kaikki Romantique-sarjan lakat. Eli en koskaan ole ostanutkaan tätä lakatakseni sillä. Huoh. No onpa käytetty kynsillä tämäkin.

2014-5-27_3

2014-5-27_2

Samainen Adore sai sitten toimia pohjana toiselle vähälle käytölle jääneelle lakalle. Samassa merkissä pysytään, lakan nimi on Dorothy Who? Ja itselleni tulee ihan väkisellä mieleen taas Doctor Who. Ja sillähän ei tietenkään ole asian kanssa mitään tekemistä että katson sarjaa Netflixistä lähes joka päivä. Tämä sininen on jo enemmän mieleeni, mutta kun glitterilakat eivät vain ole minun juttuni.

Mutta tästäkään en osaa luopua, jos ei muuta niin siitä syystä etten ole saanut muitakaan lakkojani myytyä... Tähän väliin voisi vaikkapa kirota postin ja etenkin postimaksut sinne alimpaan helvettiin. Tulee kirppislakat hurjan kalliiksi, kun pitää maksaa siitä maksikirjeestä. Pyh. Siinäpä valittavat kun ei kukaan enää käytä postia, ovat selvästi hinnoitelleet itsensä ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...