11.6.2014

Holoisa harmitus

Tässä vaiheessa olin saanut jokseenkin tarpeekseni näistä vähälle huomiolle jääneistä lakoista ja päätin lakata just sillä lakalla mikä sattuu huvittamaan. Ja minuahan sattui huvittamaan China Glaze Get Outta My Space.

2014-5-29_1

2014-5-29_2

Tästä lakasta ei nyt tällä kertaa sitten ole kuvaa ilman koristeluja. Olin muka ottanut jo ihan hyvät kuvat aikanaan, mutta ei ne nyt niin hyvät olleetkaan... No ihan sama, onpahan jokin syy lakata tällä taas joskus uudestaan. Hopeiset siirtokuvat passasivat lakkaan oikein kivasti ja lopputulos oli oikeinkin mukava. Mistä sitten päästään siihen harmitukseen, eli ihmetykseen siitä että miksi ihmeessä en ollut näitä lakkoja enempää hankkinut.

Jonkin aikaa siinä sitten väänsin kättä itseni kanssa ja päädyin ostamaan neljä samaisen kokelman lakkaa ebaysta. Jos nyt ei sitten niin harmittaisi. Tosin vielä olisi muutama ostamatta...

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä tota taktiikkaa kannattaa käyttää aina niin pysyy se mielenkiinto. :) Miksei mullakin ole tätä? Eihän tää oo sävyltään dupe OMG tai Tronican lakoille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tämä ei ole sinnepäinkään kuin mikään Tronica/OMG, siinä ne vaaleat violetit on selvästi violetteja ja tää on ennemmin punaiseen päin. En mää tiedä miksi olet aikonu selvitä ilman tätä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...