24.11.2013

Talvi on täällä taas?

Pitää kai sitä tehdä jo ensimmäinen talvinen manikyyrikin. Tosin silloin kun nämä kynsiä koristivat, ei ollut tietoakaan lumesta. Onneksi sitäkin on ainakin tänne jo edes vähän saatu.

2013-11-24_1

Pohjimmaiseksi lakaksi valitsin China Glaze Bahamian Escapen. Nimi kyllä viittaa jonnekin ihan muualle kuin Suomen talveen, mutta menee tämä talvisesta lakastakin. Alan ilmeisesti päästä yli creme-kammostani, sillä ei tällä nyt niin hirveää ollut lakata. Kiva tietää, että edes jonkin sujuu paremmin kuin ennen :)

2013-11-24_2

Liukuvärjäyksenä tähän sitten päälle Essie Blanc. Näkymän ainakin pitäisi esittää lumista maisemaa. Tähän sitten päälle leimoja erinäisistä laatoista erinäisillä lakoilla. Laattoja en enää muista, sillä ei tullut taaskaan pistettyä mitään ylös. Leimauslakkoina China Glaze Adore ja Cherish sekä A England Excalibur (vanha versio).

2013-11-24_3

2013-11-24_4

Ja se on sitten joka kerta yhtä mukavaa, kun kuvia käsitellessä huomaa ettei lakkauksesta ole olemassa ainoatakaan kunnollista kuvaa. Ei näistä nyt kunnolla selvää saa, mutta oli ne luonnossa ihan kivat. Hankalia tällaiset kiiltelevät leimat, niitä ei oikeastaan koskaan saa kuvattua ongelmitta...

Mutta joulua odotellessa! Vähän on vaikeuksia tajuta, että siihen on enää tasan kuukausi. Mihin tämä vuosi on oikein taas mennyt? 

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...