6.11.2013

Ensimmäinen vesiputous

Tästäkään lakasta en ollut kunnollisia kuvia ottanut, joten kynsille pääsi uudemman kerran China Glaze Cast a Spell.

2013-11-6_1

2013-11-6_2

Ja edelleen se vaan on aivan mahdoton kuvattava. Saa siitä nyt vähän jotain käsitystä, mutta ei kuitenkaan. Mutta kun ei tämä oikein kesälakkakaan ole, eli keinovaloa oli kyllä saatavilla mutta auringonvaloa ei. Tiedä sitten olisiko sekään asiaa yhtään auttanut.

Aikani taas ihmettelin pelkkää lakkaa kynsilläni ja monta ideaa hylättyäni päädyin kokeilemaan Nailasauruksen Waterfall-mania.

2013-11-6_4

2013-11-6_5

2013-11-6_3

Eikä ne kuvaamisongelmat sitten yhtään helpottaneet, ei. Vaikka kuvista on jokseenkin vaikea saada selvää, käytin kolmea lakkaa: A England Dragon, Holy Grail (vanha versio) ja And the Moonbeams..

Yhdistelmä oli kyllä ihan kiva, mutta tekniikka vaatisi aika runsaasti vielä hiomista. Vaikka omaan silmääni tuo tutossa käytetty sivellin on jokseenkin samanlainen kuin omani, en mitenkään saa sillä aikaan noin ohuita viivoja. Jos otan siveltimeen vain vähän lakkaa ja yritän tehdä kevyitä vetoja, kynnelle ei tartu mitään. Jos otan reilusti lakkaa, vedoista tulee auttamatta paksuja. Pyh. No tulipahan kokeiltua tätäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...