19.11.2013

Jotain uutta, jotain vanhaa

Tällä kertaa laatikosta huuteli kovimpaan ääneen tämä lakka, eli OPI Rising Star. Tämäkään ei aikanaan saanut oikein kunnon kohtelua osakseen, joten uusintakierros oli tarpeen. Ja mikäpä ettei, onhan se vaan kaunis lakka :)

2013-11-19_1

2013-11-19_2
Lakkaa on kynsillä sen pari kerrosta. Paksummilla kerroksilla olisi varmaan selvinnyt yhdelläkin. Samalla tuli koeajettua uusia kuvausjärjestelyjä. Investoin viimein ebaysta halvan teltan, jonka saapumista saikin odottaa aikansa. Kuten tuntuu että nykyään kaikkea Kiinan postilaitoksen läpi kulkevaa... Eli ylempi kuva on otettu ilman suoraa valoa. Mutta koska niin ei oikein saa sitä kimalletta esiin, alemmassa lamppu on suunnattu suoraan kynteen. Äkkiä vaikuttaisi ihan kivalle ostokselle.

2013-11-19_3

2013-11-19_4

Leimasin tähän päälle laatasta BM222 Konadin mustalla. Kokeilin hieman ottaa rekvisiittaakkin tällä kertaa kuviin, ettei ihan aina ja pelkästään olisi niitä pullokuvia :P

Pitkästä aikaa tykkäsin itse kynsistäni. Sitä aina kummasti jaksaa taas innostua, kun kynnet on hyvin :) Toivotaan, että tuuri tästä kääntyy. Ilmeisesti oli hyvä idea alkaa kierrättämään näitä lakkoja, täällähän on vaikka mitä aarteita!

2 kommenttia:

  1. Mä olen huomannut, että jos kynnet kuvaa niin, ettei suoraa valoa tule mistään, niin kuvat jää kovin "latteiksi" eli niissä pitää olla vähän valoa jotta kiilto ja muu tulee kunnolla esiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Pitää varmaan harjoitella tätä kuvaamista tuolla teltassa lisää. Tässäkin on nyt otettu kuvia suoralla valolla ja ilman sitä. Joskus siitä kiillosta on vaan haittaa, kun ei meinaa koristelut erottua lainkaan.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...