5.8.2013

Kesän kohokohta

Hirveästi ei mieleni tehnyt kokeilla näitä Sunsationaleja, kun kaikki näitä niin kovin kehuvat. Mutta tätä väriä en nyt vaan voinut vastustaa! Mintunvärinen lakka on suuria heikkouksiani, niitä on ihan vaan jokunen päässyt kertymään :)

2013-8-5_1

2013-8-5_2

Lakkahan on siis Highlight of My Summer. Ja onhan se nätti. Siis tämä taitaa nyt kyllä viedä sen ykkösmintun paikan. Paitsi että se koostumus. Itse tosin taistelen aina näiden cremejen kanssa, joten en mene sanomaan onko tämä sen hirveämpi kuin muutkaan. Mutta sen nyt ainakin sanon, että tämä tosiaan jäi kovin raitaiseksi vielä kolmannen kerroksen jälkeenkin. Vasta päällyslakka tasoitti tilanteen.

2013-8-5_3

Kovasti teki sitten mieleni kelmuilla tähän päälle. Kokeilin muitakin kombinaatioita, mutta päädyin tähän sammallakkaan. Tämä on kyllä yksi hassuimpia lakkojani tämä Here Today.. Aragon Tomorrow. Vähän tosin harmitti se, että Highlightin kirkkaus hävisi aika tehokkaasti tämän alle.

2013-8-5_5

2013-8-5_4

En sitten löytänyt varastoistani mitään sellaista lehtikuviota, joka olisi mielestäni sopinut hyvin tähän päälle. Piti sitten tyytyä sellaiseen, joka on vähän ehkä sinnepäin. Kuviona siis BM225 ja lakkana vanha Excalibur. Jota ei siis tule sekoittaa uuteen Excaliburiin. Nätti lakka sekin, mutta ei siitä leimaamiseen ole!

Jälleen kerran siis kävi niin, että idea oli huomattavasti parempi ollessaan pään sisällä. Näin kynsille ulostettuna se ei ihan yllä samaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...