19.8.2013

Käsinmaalaamisen vaikeus

En voinut vastustaa seuraavaa A England -uutuutta. Aluksi olin ajatellut pärjääväni ilman, mutta kyllähän se oli turhaa luulla niin :)

2013-8-19_1

Tämä kaunokainen on nimeltään Sleeping Palace. Lakatessa se käyttäytyi erinomaisesti, kuten kaikki muutkin tämän kokoelman lakat ovat tehneet. Riittävän paksuilla kerroksilla olisi varmaan selvinnyt yhdellä kerroksella, mutta minun tyylilläni tarvittiin kaksi :)

Aurinko ei oikein jaksanut paistaa tässä välissä, joten siksi vain yksi kuva. Ja koskapa aikaisemmat videot saman sarjan lakkojen kimalluksesta eivät ole mitä ilmeisimmin olleet kiinnostavia, jätin senkin väliin. Kyllä, kimaltaa se. Kyllä, se näyttää hyvinkin erilaiselta eri kulmista katsottuna.

2013-8-19_2

2013-8-19_3


Pitäisi varmaan perustaa joku ideapankki tällaisia päiviä varten tai jotain. Kun joutuu näitä ideoita keksimään omista päistään, ei lopputulos aina vakuuta. Jossain ilmeisessä mielenhäiriössä kaivoin akryylimaalit taas esiin. En ole ennenkään näiden kanssa oikein ystävystynyt, mutta olin taas ilmeisen autuaasti asian unohtanut.

Sehän on kovin helppoa tehdä kynsille sellaisia kivan näköisiä ruusuja, eikö vaan? No ei oo. En vain ilmeisesti omista tarpeeksi ohuita siveltimiä. Kyllähän nämä varmaan kauempaa jostain... no ei oikein edes kukista mutta jostain menevät. Ja kiirekin oli tietysti taas kerran, joten näillä oli vaan mentävä. Voisiko sitä ihminen joskus oppia, että ne kiireessä tehdyt koristelut menevät erittäin suurella todennäköisyydellä ihan pieleen!

2013-8-19_4

Aurinko ei sitten sattunut paistamaan yleisesti taustana käyttämäni männyn kylkeen, joten tässäpä koko käsi terassin pöydällä. Pitäähän tätä täydellistä epäonnistumista esitellä vielä yhden kuvan verran!

Suurinta ironiaa on vielä se, että tietysti juuri näitä kynsiä sitten eräs äiti päätti oikein ihastella. Kun itse halusin vain piilottaa nämä näkyviltä. Ja silloin kun on omasta mielestä oikein kivat kynnet, niitä ei huomaa yhtään kukaan. No, se nyt on vaan sitä tyypillistä tuuria...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...