11.8.2013

Iltaa!

Tuli silloin hamstrattua näitä OMG-kokoelman lakkoja kun niitä sai Adeninasta. Mutta jostain syystä ne eivät sitten kuitenkaan kynsille asti ole päätyneet, enkä osaa kyllä sanoa miksi. Päätin nyt kuitenkin lyhentää kokeilemattomien lakkojeni listaa lakkaamalla 2 Nitella.

2013-8-11_1

Ja liekö se syy siihen lakkaamattomuuteen ollut se, että aina ei vaan aurinko paista. Näinhän tietysti sitten kävi tämän lakan kanssa. Kun aloitin tällä lakkaamisen, aurinko paistoi. Kun sain valmista, eipä enää paistanutkaan. Ja niin se vain valitettavasti on, että ilman aurinkoa tämä on jokseenkin tavallisen näköinen lakka.

2013-8-11_2

Oli otettava apuun talviset välineet eli päivänvalolamput. Sen valossa sain sentään holokuvion esille tästäkin. Auringossa olisin varmaan saanut vielä paremman sateenkaaren esille. Itselläni ei siis vielä(kään) ole oikein holoähky iskenyt, vaikka käytännössä koko kesä on holoilla menty :P

Enkä kokenut tämänkään koostumusta erityisen hankalaksi. Mitään aluslakkaa en käyttänyt, alla on siis vain pelkkä viime postauksessa esitelty geelilakkaus. Ja ihan hyvin nämä pysyivätkin, ei mitään lohkeiluja.

2013-8-11_3

Ihan ilman koristeluja en taaskaan osannut olla ja auringon puutteessa nämä todellakin ovat jokseenkin tylsät. Lätkin siis päälle jotain ebay-decaleja. Näiden kanssa oli vähän ongelmia, meinasivat hieman repeillä. 

Voinpahan siis sanoa omistavani tämänkin lakan. Jos se ei olisi OMG-kokoelmasta, voisin miettiä onko se varmasti tarpeellinen. Se saa siis jäädä ihan vain siksi, koska on kumman mukava omistaa edes jokin harvinainen ja himoittu lakka :D Kyllä sitä ihminen on pöhkö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...