3.2.2017

Tammikuun 2017 ostokset

Eipä tullut oikestaan tammikuussa lakkoja ostettua. Mutta jotta saataisiin edes jonkinlainen postaus ulos, tässä jotain muita shoppailuja sentään. Kuvat ovat tällä kertaa ihan vaan suoraan Instagramista, sillä en tainnut näistä muita kuvia ottaakaan :)

Kuva, jonka @verieanan julkaisi


Ensimmäisenä tässä näkyy Kärkkäiseltä mukaan tarttuneet kosmetiikat. Tuota hyaluronia on niin paljon kaikkialla kehuttu, että pakko se oli ottaa omaan kokeiluunkin. Tämä on nyt se uudempi ja kalliimpi versio, sillä en innostuksissani tajunnut, että vanhaakin voisi vielä jostain saada ja reilusti halvemmalla. Sitten siinä on Essencen meikkisieniä, sillä sain joulukalenterista ja arvontavoitosta muutaman tuotteen, jotka tällaisia kaverikseen tarvitsevat.

Kolmantena otin kuvaan tuon shampoon, jolla aion koettaa saada hiuksiani kuntoon. Ne ovat ihan hirvittävän huonossa kunnossa eli jotain pitäisi saada tehtyä. Oli vaan jotenkin jännän näköinen pullo, piti ottaa kokeeksi. Vielä en osaa sanoa miten hyvin toimii.

Kuva, jonka @verieanan julkaisi


Toisena kuvana yhden viikon keräilyerät :D Tosiaan tuohon edelliseen kuvaan tuli Instassa kommenttia että niitä vanhoja saattaa vielä jossain olla. Kävin sitten hamstraamassa sellaisen naapuripaikkakunnan Tokmannilta ja toisen kaverille :) Essencen leimauslakkoja piti käydä myös hamstraamassa, sillä ne kuulemma poistuvat valikoimasta :( Ei kiva. 

Kolmannet ostokset ovat sitten Cittarista, jossa oli näitä ilmeisestikin vanhaksi jääviä pakkauksia mukavan edullisesti. Ikinä ole kyllä hoitanut ihoani näin hyvin, nyt on oikeesti hyaluronit, seerumit, silmänympärysvoiteet ja kosteusvoiteet. Se tosin vielä jää nähtäväksi, että onko niistä mitään kummempaa apua :D :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia oot kuitenkin ehtinyt tekemään! :) Voisit ehkä tehdä pientä vertailua tuon vanhan ja uuden Lumenen hyaluron-seerumin väliltä, tai ainakin kertoa tähän kommenttiin vastauksena jos huomaat niissä jotain suurta eroavaisuutta? Mulla ei siis ole kumpaakaan, mutta tarkoitus olisi ostaa, kun vanhaa kehuttiin niin kovasti. Mutta nyt en tiedä, onko uusi sitten yhtä hyvä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää katsoa, en millään viitsisi avata tuota toista nyt ehti (eli sitä vanhaa versiota) kun olen vasta aloittanut tuon uudemman version käytön. Mutta toki se jossain vaiheessa loppuu ja pitää aloittaa tuo uusi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...