13.2.2017

Idylli

Hiukan meinaa taas näköjään blogiväsymystä olla ilmassa. Ja lakkaväsymystä. Ja ihan muuten vaan väsymystä. Tässä nyt kuitenkin eräät kynnet tämän vuoden puolelta. Ennen joulua ei tosiaan kerennyt oikein lakkailla, niin nyt piti sitten saada edes vähän lumihiutaleita :)

2017-2-7_1

Lakkoina tässä ovat Cirque Idyllic & Ginan valkoinen, leimoissa Colour Alike Princess & QA86. Hirveen hyvinhän nuo leimat ei kynsiltä näin kuvissa näy, mutta on ne lumihiutaleita :) Jos nyt muistan oikein, näkyivät ne sentään kynnellä vähän paremmin. Aika ihkuhan toi Idyllic on, muistaakseni lakkasin sillä aluksi yksistään mutta en sitten kuollaksenikaan keksinyt että miten sen koristelisin. Piti sitten ottaa tämä toinen yritys niin, että oli leimauskynnet sitten erikseen.

Hirveesti enempää juttua en näistä nyt sitten keksi eivätkä nämä oikein ystävänpäiväkynsistäkään mene. Itse asiassa kynsillä on nyt edes jotain ystävänpäivään liittyvää, mutta saapa nähdä milloin tänne asti ehtivät. Vakaasti jälleen harkitsen koko bloggaamisen lopettamista ja siirtymistä pelkän Instagramin käyttöön. Mutta jospa sitä koittaisi vielä puskea, josko homma alkaisi vielä maistumaan. Toki epäilen kovasti että niin enää tässä vaiheessa kävisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...