31.3.2016

Maaliskuun 2016 ostokset

Näin se näköjään meni sitten tämä kuukausi. Sitä aikaa postausten tekemiseen ei vaan lopulta tuntunut ikinä löytyvän, joten vähiin jäi. Pääsiäisenä oli tarkoitus saada edes joku postaus ulos vaan sattuneesta syystä sekin sitten jäi. Mutta puserretaan ulos edes tämä ostopostaus, kun kerrankin on jotain mitä esitellä!

2016-3-31_2
2016-3-31_4

Uusia Essence-lakkoja ilmaantui viimein sinne Kärkkäisen hyllyynkin ja jotainhan sieltä tarttui mukaan. Olisin hirveesti halunnut haluta enemmänkin, mutta jotenkin ei vaan iskenyt. Saldo siis pari metallilakkaa ja muutama jelly, jotka kyllä tikulle lakattuna eivät välttämättä niin jellyjä olleetkaan. No, eihän näihin nyt paljoa rahaa saa menemään että samapa tuo.

2016-3-31_1

Pitkään tuli näitä Bundlen laattoja himoittua, ihan varmaan siitä asti kun ne julkaistiin. Jotenkin ei vaan saanut aikaiseksi hommata näitä, mutta nytpä pääsee tekemään feikkimarmorointeja ja tribaalikuvioita :) Hirveesti en näitä nyt ole ehtinyt kokeilemaan, mutta sormituntumalla nää vaikuttaa ihan kunnollisille.

2016-3-31_3

Hypnotic Polishillla oli synttäriale ja sieltä lähti kimppatilauksena jokunen A England. Taisi jokunen muukin tehdä tilauksen samasta alesta, sillä paketin saapuminen kesti aivan tolkuttoman kauan. Tilaus lähti 5.3. ja paketti pääsi perille asti 24.3. eli kiirastorstaina.

Siinäpä niitä. Onhan noita nollaostoskuukausiakin ollut sen verran useasti, että sama kai se välillä on vähän repäistä :D Nyt kun vielä joskus olis aikaa lakatakin....

4 kommenttia:

 1. Oi mitä ostoksia! Varsinkin nuo A Enkut, ai että... ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä aina niin ihkuja!

   Poista
 2. Tuon yhden A-Enkun värisävy kyllä ihmetyttää kovin! Silti voisin sen kyllä joskus vaihtarina ottaa yökylään! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin se ei oo yhtään sen värinen kuin swatcheista olis voinu ymmärtää. Mutta oikeestaan tosiaan on livenä parempi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...