11.3.2016

Kullanvihreää

Voi kun sais aikaseksi. Olen kyllä moneen kertaan sanonut, että näitä poissaoloja ei kannata selitellä sillä ei niitä kukaan muu huomaa. Mutta nyt on kyllä viime aikoina sekä lakkaus- että postaustahti tippunut luvattoman alhaiseksi. Yritän kuitenkin aina edes joskus saada jotain tännekin!

2016-3-5_2
2016-3-5_1
2016-3-5_3

Nämäkin kynnet ovat olleet jonossa Instagramin mukaan kolme viikkoa. No, siis silloin kolmisen viikkoa sitten iski ihan suunnaton himo kaivaa laatikosta esiin A Englandin Love Is Enough. Tämä on niitä lakkoja, joka varmasti jakaa mielipiteet, mutta itse tykkään valtavasti. Se pääsi sitten etusormeen, pikkurilliin ja peukkuun. 

Jonkin aikaa piti harkita, että mihinkähän lakkaan tämän sitten yhdistäisin. Lakkahan on ainakin omaan silmääni lähinnä vihreä. Tikkuja vertailemalla tulin siihen tulokseen, että parhaiten tehtävään sopii kylmänsävyinen kulta. Keskisormessa siitä syystä siis OPI Love.Angel.Music.Baby ja nimettömässä China Glaze I'm Not Lion.

Vielä keskisormeen siitokuva ja valmista tuli. Ja ai että oli omaan silmään todella mieleiset kynnet! Joskus sitä vaan onnistuu, mutta valitettavasti näitä päiviä ei turhan usein ole...

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä mun silmääni myös kivat!! En mäkään oo blogaustahdilla juur säteillyt mutta ei aina ehdi/jaksa. Mua kyllä alkaa hämäämään jos joku on minta viikkoa pois eetteristä ilman että näkyy lainkaan joten kiva kun tulit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt on tosiaan vähän liikaa kaikenlaista menossa, mutta koitetaan puristaa edes jotain tännekin joskus!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...