30.5.2014

Väsyneen päivän lakkaukset

Alkava kevät ja ensimmäiset kunnolla aurinkoiset päivät saivat aikaan sen, että hololakat alkoivat huudella laatikon pohjalta. Mitään ihmeellisempää lakkausta ei jaksanut alkaa vääntämään, mutta menee se pelkällä liukuvärilläkin.

2014-5-25_2

Alla lakkana China Glazen IDK ja kärjissä on samaisen merkin LOL. Molemmat lakathan ovat OMG-kokoelmasta, jota onneksi sain haalittua muutaman pullon. Liukuväri ei tosin onnistunut oikein kummoisesti, mutta ei sitä niin huomannut jos ei aivan vierestä katsonut...

2014-5-25_1


Ilmeisesti viime vuoden keväällä oli sen verran paha holoähky, että en ollut saanut koskaan oikein lakattua tällä LOLlilla. Päätin siis peittää tämän enemmän tai vähemmän pieleen menneen liukuvärin tällä kärkivärillä. Itse en koe näitä holoja mitenkään erityisen hankaliksi lakoiksi kunhan vain lakkaa on tarpeeksi siveltimessä eikä tule vedettyä sivellintä samasta kohtaa montaa kertaa. Onneksi, sillä näitä holojahan laatikossa riittää. Ja lisää piti vaan ostaa... No, jospa kesällä paistaa paljon.Tai sitten ei.

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...