11.3.2014

Limetti, ei lempihedelmäni

Jotenkin olin onnistunut skippaamaan tämän Laser Limen viime keväänä. Muistelisin, että tälle kävi vähän hassusti sen Aqua Basen kanssa. Taisi olla niin, että lakka lähti kynsiltä isoina palasina ennen kuin ehdin kynsiä mitenkään koristella. Eikä tämä lime tosiaan ole mitenkään mieluisin värikään, mutta koskapa se on Tronica, en raaskii siitä luopuakaan.

2014-3-11_1

Lakka levittyi ihan hienosti tällä kertaa, kun jätti aluslakan kokonaan pois. Se tuntuu olevan paras tapa ainakin näiden Tronicoiden kanssa. Nätistihän se kimaltaa, mutta... no. Halusin sitten peittää tätä leimoilla. Ja mikäpä olisikaan parempaa, kuin leimata toisella inhokkilakalla!
2014-3-11_2

No, tulipahan testattua: Re-Fresh Mint leimaa ihan riittävän hyvin. Ei se silläkään meriitillä tosin lunasta paikkaansa lakkalaatikostani, se pysyy edelleen samaisella vaihtopenkillä Lobsterin kanssa. Kumma kyllä lopputulos ei ole ollenkaan niin paha kuin voisi ajatella. Kyllä näillä taas pari päivää mentiin, mutta saattaa kyllä kestää aikaa ennen kuin Lime tekee seuraavan esiintymisensä!

2 kommenttia:

  1. Jos ikinä haluat luopua tuosta Laser Limestä, niin sille löytyisi rakastava koti täältä! Se on ollut himotuslistallani ikuisuuden, enkä mistään ole saanut sitä ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toistaiseksi se saa ainakin pysyä kokoelmissa juurikin siksi, ettei toista tule mitään kyllä saamaan. Toivottavasti jostain vielä ilmestyy sinullekin oma!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...