25.11.2016

Kynsimatto

Katsellaanpas taas kerran testituotteita. Tällä kertaa pääsi testiin Born Pretty Storen matto, jonka päälle voi tehdä taiteiluja.

En ole aiemmin tällaista vastaavaa mattoa omistanut, joten hyvin mielenkiinnolla oltin sen kokeiluun. Tähän mennessä matosta on saanut välttää muovinen kansiotasku. Ja täytyy kyllä todeta, että takaisin ei taida paluuta olla. On tämä vaan sen verran paljon kätevämpi tämä tätä tarkoitusta varten tehty matto. Tämä matto löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse matto löytyy täältä: 1Pc BORN PRETTY Silicone Stamping Mat 21*15cm Foldable Washable Pad with Box. Ja tänäänhän on vielä kaiken lisäksi Black Friday, eli tämänkin maton saa todella edullisesti :)

2016-11-21_1

Teinpä sitten maton päälle kuivamarmorointeja. Sen verran tästä pitää negatiivista sanoa, että kun vetelin hammastikulla noita kuvioita niin väliin jäi tyhjää. Aiemmin käyttämäni muovin päällä lakka aina itsekseen valui sen verran, että se täytti nuo kolot. Vähän jännästi nuo lakatu kohdat myös nousivat kuprulle, mutta se on kuulemma vähän näiden mattojen ominaisuus. 

Mutta eniten tässä ihastutti se, että miten vaivattomasti valmiit luomukset sai irroitettua matosta. Muovin päältä on turha yrittää saada irti ennen kuin ovat täysin kuivia ja sitten pitää ottaa hirveän varovasti etteivät mene rikki. Näissä ei ollut mitään mutta kuin otti vaan. Ah, taivaallista!

2016-11-21_2

Kynsille nämä marmoroinnit eivät päätyneet, vaan käyttöön kuitenkin. Eivätkä olekaan mitään kertakäyttötavaraa, vaan tulivat ikuistetuksi kynsilakkakoruihin. Eikä näistä yhtään huomaa, että kuvioita vedellessä jäi rakoja, joten eipä sekään ominaisuus lopen niin haitallinen ollutkaan :)

Jos tämä matto alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

12 kommenttia:

  1. Onpas kivoja nuo koru-aihiot, mistä tollasia voi hommata? Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ostelen noita Aliexpressistä, tässä linkki yhtees: https://www.aliexpress.com/item/5pcs-lot-DIY-Flat-Back-Jewelry-Finding-fit-20mm-Round-Glass-Cabochon-Antique-Bronze-Owl-Shape/32697821814.html

      Ja hyvää viikonloppua sinullekin!

      Poista
    2. Ei näköjään tajua tuota linkiksi, mutta copypaste auttanee.

      Poista
  2. Kauniita koruja ja en tienny että sieki teet koruja =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleehan noita jämälakoista tehtyä :) Olen muistaakseni joskus kauan sitten postannut näiden korujen tekemisestä, mutta eipä siitä tule hirveenä täällä kerrottua.

      Poista
  3. Mulla on vielä tuo(kin) matto testaamatta kunnolla, pitäisi vain saada aikaiseksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se aikaseksi saaminen on kyllä hirveen vaikeeta. Mulla se tahtoo kohdistua vaan siihen, että sais näitä postuksia ulos :)

      Poista
  4. Ohuella siveltimellä vedellessä ei jää niitä rakoja niin helposti kuin tikulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kokeilla seuraavalla kertaa, tosin en ole hirveän sinut siveltimien kanssa :)

      Poista
  5. Mulla on vaan Messy Mansionin matto, siitä olen tykännyt, on alustana kynsipöydällä. Tosi hienoja nuo korut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koskaan en ole raaskinut muuta mattoa ostaa, onneksi sain tämän testiin :) Ja kiitos!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...