30.7.2014

Keltainen hiekka

Ja tällä kertaa mennään keltaisella lakalla. Hiekkalakka Perfect Sand Laquer S 69 on erittäin kirkkaan keltainen, tykkään :)

2014-7-30_1
Tällä kertaa jaksoin jopa leimata jotain. Laataksi valikoitui BM-301, joka ainakin toimii. Luvattoman moni Bundle Monsterin laatta ei toimi, varsinkin tämän uusin kokoelma on todella surkea. Grrrr...
2014-7-30_2

Hirveän kesäiset näistä tuli. Jotenkin vaan tykkään näistä hiekkalakoista, nytkin polttelee hommata lisää. Mutta ei, pitää koittaa malttaa. 

Runosuoni ei ilmeisestikään syki tänään oikein, lienee helle sulattanut viimeisetkin aivosolut. Mutta periaatteesta en halua valittaa, pitää nauttia kun kerrankin on lämmintä. Alkoi jo pelottaa että tähänkö nämä jo loppui nämä helteet, mutta vissiin loppuviikolle on luvassa lisää!!

23.7.2014

Hiekkaa, hiekkaa

Tällä kertaa ei olekaan kuin pelkkä lakka esittelyssä. Näiden hiekkalakkojen kanssa kun vaan aina on se sama ongelma: koristelu. Vaihtoehdot ovat niin kovin rajoittuneita. Tuli sitten mietittyä niin kauan, että mitään ei saanut aikaiseksi...

2014-7-23_1

Mutta tässäpä se lakka nyt kuitenkin. Merkki on uusi tuttavuus minulle, en ole aiemmin omistanut yhtään Catricen lakkaa. Mutta tämä on kyllä tosi kiva! Lakka on nimeltään 06 Call Me Princess. Kuva ei tee oikeutta sille kimallukselle, mitä tästä lähti. Lakka ei niinkään sisällä tavallista glitteriä kuin jotain flakie-hippusia joiden väri vaihtelee katselukulmasta riippuen.

Voi olla, että pitää tässä lähiaikoina laittaa taas uusi tilaus Beautycosmeticsille...

20.7.2014

Perinteet kunniaan!

Jos jotain tekee kolmantena vuotena peräkkäin, sitähän voi jo kutsua perinteeksi. Minä ainakin päätin kutsua, sopi eli ei. Kaikkihan alkoi jo vuonna 2012, jolloin tein tässä ensimmäisessä kuvassa näkyvän lakkauksen.

2012-8-6_2

Lakkoina on silloin vielä melko uunituoreet Orlyn Glowstick ja Melt Your Popsicle. Näillä siis leireiltiin, melko onnistuneesti jopa. Joten seuraavana vuonna, jo toisena vuotena peräkkäin lakkasin ihan just tismalleen samoilla lakoilla.

2013-7-3_1
Tämä toinen versio ei kannattanut aivan yhtä hyvin kuin edellinen. Tässähän ei tietenkään poikien pelitaidoilla ole mitään tekemistä minkään kanssa. En vain onnistunut toistamaan edellisen vuoden lakkausta riittävän hyvin. Niih. Ja miksi olen pitänyt vuosi sitten kynsiä noin pitkinä, varsinkin pikkurillin muutenkin ihme suuntaan kasvava kynsi näyttää todella omituiselta.... Mutta siis leiri meni näilläkin, taas.

2014-7-20_1

Joten annan teidän nyt ihan itse arvata, mitkä lakat ovat tässä viimeisessä kuvassa. Tässä siis vuoden 2014 versio leirikynsistä. Pitäähän sitä nyt väriä tunnustaa, jotta kaikki tietäisivät mitä joukkuetta kannatetaan. Kuva on näpsäisty hotellihuoneen ikkunan ääressä eikä lakkaus ole tässä ihan tuore enää.

Kannustus oli aika onnistunutta taas tällä kertaa, tosin kolme viimeistä peliä hävittiin. Meitä on melko innokas kannattajajoukko, josta lähtee yllättävän paljon ääntä :) Ainakin kerran lähellä istunut muuten vaan peliä katsomassa ollut henkilö siirtyi hieman kauemmas, vaikka me ihan vaan hurrattiin kun joukkueet juoksi kiilaan :P Ääni siis meni, mutta hauskaa oli. Tosin aivan järjettömän kylmää ja sateista. Tästä on siis jo hieman aikaa, mutta nyt tätä kirjoittaessa haluaisi taas vaan mennä takaisin. Se nyt vaan on aina kesän suurin kohokohta tuo leiri...

15.7.2014

Kellanoranssia ja avautumista

Tutuilla väreillä mennään siis taas. Kokeiluun pääsi tällä kertaa China Glaze Peachy Keen. Vaikka olen kovin heikkona oranssiin kynsilakkaan, en vaan ollut yhtään varma juuri tämän lakan sopimisesta ihonväriini.

2014-7-18_1
 
Enkä ole yhtään varma vieläkään. Jokin tässä värissä vaan mättää, se ei näytä omaa ihoani vasten vaan hyvälle. Mutta kun se on oranssi. Se varmaan siis ottaa ja jää kokoelmiini, jospa sitä joskus johonkin voisi käyttää. Ihan nätti lakka muuten eikä mikään pahin lakattava. Tosin tämäkin creme kyllä valui kynsinauhoille asti, onneksi väri on sen verran hailakka etää siivottuakin sai.

2014-7-18_2

Ja vaikka edellinen käsinmaalaus meni totaalisesti päin prinkkalaa, jostain ihme syystä kaivoin siveltimen esiin. Tämä kai lähinnä yrittää olla waterfall mani, mutta ei se siinä oikein onnistu. Valkoisena värinä on OPI Alpine Snow, oranssi on Orly Melt Your Popsicle ja keltainen Orly Glowstick.

Jotenkin en vaan ikinä onnistu vetämään noita viivoja tarpeeksi lyhyinä, jolloin koko idea menee vähän pilalle. No, onpahan saatu jotain sopivampaa väriä ihon viereen ja pakottava tarve saada persikkalakka heti pois saatiin väistymään. Ehkäpä vielä joskus saan tämän onnistumaan...

Ja sitten sinne avautumisosioon. Kannattaa skipata suosiolla jos ei kiinnosta :D

Alkaa taas kerran tympimään tämä intternetin ihmeellinen maailma. Täällä vaan kaikki on niin helppoa, myös toisten kovan (tai miksei vähemmänkin kovan) työn ottaminen omiin nimiinsä. Juuri tänään kuulin, että kaverin kynsikuvia oli jaeltu jossain Facebook-ryhmässä taas ilman lupia. Ei ne kuvat ole vapaata riistaa vain siksi, että ne on laitettu nettiin. Tämä asia vaan on näköjään hyvin monelle ihmiselle äärimmäisen vaikeaa ymmärtää. 

Mutta kun se pölliminen ei tahdo jäädä vain niihin kuviin. Kiinalaisilla näkyy olevan tapana lainata varsinkin leimauslaattojen kuvioita jokseenkin täysin villisti. Olen eräässä Facebookin ryhmässä todistanut alkuperäisten kuvioiden suunnittelijoiden mielipahaa, kun tismalleen samat kuviot löytyvät jostain halvasta ebay-laatasta. Ja sitten ihmiset ostavat niitä eikä alkuperäisiä, jolloin kuvioiden alkuperäinen suunnittelija jää nuolemaan näppejään. Ei, minun oikeustajuuni tämä ei oikein mahdu. Mutta minkäpä niille kiinalaisille vaan voi, samoissa paikoissahan ne alkuperäisetkin laatat varmaan tehdään.

Jotenkin sitä kuitenkin olettaisi, että ei sentään kukaan suomalainen tieten tahtoen haluaisi moiseen alentua. Täällähän on korkea moraali ja pitäisi olla hyvät käsitykset siitä, mikä on piratismia. Niinhän sitä äkkiä luulisi. Mutta niinpä vain löysin alla olevan päivityksen tänään Facebookista.

2014-7-18_3


Jotenkin vetää hiljaiseksi. Joo, tiedän että esimerkiksi OPIn lakkoja myydään paikoissa, jotka niitä eivät saisi myydä. Niistä on sitten viilailtu sarjanumeroita pois tai jotain. Mutta kai tuotteiden valmistajalla on oikeus päättää kuka heidän tuotettaan saa myydä? On kai? Vähintään moraalinen oikeus. Mutta mistäpä sinä asiakkaana tiedät, onko kauppa ostanut tuotteensa mistä. Ja tietääkö myyjä, että tuotteet on tarkoitus myydä eteenpäin. Sanokaa nyt ystävät hyvät, missä menee raja?

11.7.2014

Pinkkiä pantterilla

Tämä ihanan pinkki hiekkalakka vaati päästä kynsille. Tämä on niitä pinkkejä joista tykkään :) Liian hailakat eivät saa syttymään mutta tällainen neonpikki on aika jees.

2014-7-17_1

Ärsyttävästi näillä ei ole nimiä, tämäkin on ihan vaan Perfect Sand Laquer S 73. Neonpinkki hiekkalakka kimalteella. Koristelut olivat taas kerran pahasti hukassa, joten päätin kokeilla tätä päällyslakan kanssa. Kimalle oli kameralleni jokseenkin liikaa ja kuvat näyttivät jokseenkin omituiselle kaikki. Alla yksi ehkä hieman vähemmän omituisista.

2014-7-17_2

Tähän asti meni vielä jotenkin, mutta en tiedä mikä aivopieru sai yrittämään lepardikuviointia tähän. Ei, ei edes leimaamalla vaan ihan vaan vapaalla kädellä.

2014-7-17_3

 Joo. No, aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Aika kamalathan näistä tuli, jotenkin tuo lepardien piirtäminen ei tällä kertaa onnistunut sitten lainkaan. Huoh. Pitäisi vaan uskoa, että vapaalla kädellä saa aikaan ihan vaan sotkua eikä mitään muuta...

8.7.2014

Toisessa galaksissa

Kynsillä tällä kertaa Not In This Galaxy. Tämä piti oikeastaan sutia kynsille siksi, että voisi näyttää kaverille tätä :)

2014-7-14_1

Hyvin passaa tämä väri ihonvärini kanssa. Tykkään tästä väristä, se ei ole makuuni liika pinkki vaan hieman ruskeaan taittava. Ja taas kerran kyllä sitä holoa näissä on kun auringossa katsoo.

2014-7-14_2

Näitä en taas halunnut kokonaa peittää, joten palvelukseen pääsi taas tuttu laatta. Harmittavasti tällaisia kuvioita on ihan liika vähän, joten samoja pitää kierrättää. Leimat siis laatasta BM 309 Konadin mustalla.

Ja lopputulos on ihan nätti :) Ei sen lakkauksen aina tarvitse niin ihmeellinen olla ollakseen kiva.

5.7.2014

Kesä! Tule jo!

Tällä kertaa ihan puhdasta apinointia. Löysin nämä kynnet ja piti saada mulle kans. Sun Worshipper löytyy ihan omastakin laatikosta, sillä siis aloitettiin. Lakka on edelleen täysin mahdoton kuvattava, ei se oikeasti ole noin keltainen. Ennemminkin määrittelisin lakan värin oranssiksi...

2014-7-5_1

Pinkkinä neonina tässä lakkauksessa saa toimia Pink Voltage, joka on edelleen aika ihq :) En omista mitään muuta pinkkiä neonlakkaa, joten valinta oli siinäkin mielessä helppo. Liukuväri jopa onnistui tällä kertaa ihan kohtuullisesti. Jee!

2014-7-5_2

2014-7-5_3

Jonkin aikaa sitten tuijottelin tuota liukuväriä ja mietin, että mitäpä sitten. Tuli kilautettua kaverillekin, joka ehdotti leimaamista. Jotenkin se ei vaan tuntunut oikealle ja päädyin vain kuorruttamaan koko komeuden shine of the timesilla. Pitäähän senkin nyt edes joskus päästä ulkoilemaan!

Hyvin näilläkin poikia kannustettiin. Tuli käytyä Siilinjärvellä pelaamassa, kotiintuomisiksi saatiin kaksi voittoa. Ja taas sai äideille esitellä :D Ehkä se on siis hyvä että tuli kesä ja pelit, onpahan jokin syy edes pitää kynnet kuosissa!

2.7.2014

Röpelöpintaa

Joskus kivoja lakkauksia syntyy aivan vahingossa. Kuten nyt tämäkin. Piti vaan äkkiä saada kynsille jotain. Lakaksi valikoitui China Glaze Bump & Grind. Ihan vaan siksi, että tämän alta tuskin näkyy geelilakkauksen raja, koska geelilakkauksen uusimiseen ei ollut aikaa.

2014-7-2_1

Ja niinhän siinä vain sitten kävi, että tykkäsin tästä kynsillä. Tekstuurilakoissa nyt vaan on sitä jotain, mikä vetoaa. Vaikka tässä ei olekaan kimalletta mukana, on se silti niiiiiiin kiva :)

Sitten iski vaan ongelmaksi se, että olin taas menossa ihan ihmisten ilmoille ja usein siellä aina joku äiti pyytää näyttämään kynnet. Mitäs olen tässä viimeiset pari vuotta jaksanut aina pitää koristeltuja kynsiä... No, tekstuurilakan koristelutavat on aika vähänä, satutko arvaamaan mihin päädyin?

2014-7-2_2

Että leimoihin. Näistä tuli aika merelliset kynnet, sillä sain päähäni leimata sinisellä ja valkoisella Konadilla tuollaisen ankkurikuvion jostain Bundlen laatasta. Enkä sitten ottanut huomioon sitä, että tekstuurin päälle ei leimoja oteta toista kertaa. Ja että tällaiset kuviot olisi syytä saada suoraan, jotteivät ne näyttäisi ihan tyhmälle.

Mutta jos näitä ongelmia ei oteta huomioon, näistä tuli oikein kivat. Ihmeesti näissä vaan viihdyin ja piti niitä parille äidille esitelläkin, että ei näitä ny ihan turhaan väännetty :P Valitettavasti näistä kuluu leimat aina aika helpolla pois, joten vaihtoonhan ne meni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...